Helpota puhtaanapitoa - paranna toimitilojesi hygieniaa

Pinnoiteratkaisut yrityksille

Yritysasiakkaamme suosittelevat nanopinnoitusta

Tuotantotilojen puhtaanapito on äärimmäisen olennaista - mutta haastavaa.
Suojapinnoitus tarjoaa ratkaisut päivittäisiin haasteisiin.

Pintojen puhtaanapito vaatii jatkuvaa huomiota ja resursseja – miksei tehdä pintojen puhdistamisesta helpompaa?

Yrityksenä puhtaanapidon prosessi tulee suunnitella mahdollisimman tehokkaaksi, kuitenkin ajatellen samalla luontoa ja henkilöstön hyvinvointia

Nanopinnoittamalla yrityksen herkästi likaantuvat pinnat likaa hylkivällä pinnoitteella, voidaan pintojen puhtaanapitoa tehostaa ja vapauttaa arvokasta aikaa muihin tuottaviin töihin. 

Antimikrobisella pinnoitteella pidetään huolta, että asiakkaiden ja työntekijöiden välillä ei tapahdu tartuntoja kosketuspintojen välityksellä. Antimikrobinen pinnoite viestii yrityksen vastuullisuudesta.

Saavuta korkea puhtauden taso kustannustehokkaasti

Antimikrobinen pinnoitteemme tuhoaa jopa 99,9 % kaikista pinnoilla olevista viruksista, bakteereista, sienistä sekä muista mikrobeista ja patogeeneistä. Se on siis ns. kestodesinfiointipinnoite, joka estää tehokkaasti tartuntatauteja leviämästä. Lisäksi pinnoite luo likaa sekä rasvaa hylkivän kalvon, joka entisestään helpottaa yleistä puhtaanapitoa. Pinnoite on monipuolisesti tutkittu (mm. Oulun yliopistossa)

Pinnoite tarjoaa tehokkaan ja turvallisen tavan edesauttaa mm. kuntosalien, myymälöiden, toimistotilojen, elintarviketilojen sekä ravintoloiden kosketuspintojen turvallisuutta.

Pinnoitteen mikrobeja tuhoava vaikutus on pitkäkestoinen – suositeltu uusinta-aika pinnoitteelle on 12 kuukautta.

Passiivinen tuki puhtaanapitoon korkean kävijämäärän kohteissa.

Yritykset hyötyvät sekä antimikrobisista pinnoitteista että likaa hylkivistä nanopinnoituksista. Kun pinnoilla ei elä haitallisia mikrobeja, tilojen käyttäjien turvallisuutta voidaan parantaa. Mikäli erilaisille pinnoille ei pinty likapinttymiä, säästetään merkittävästi työaikaa ja aikaa voidaan käyttää asiakaiden palvelemiseen entistäkin paremmin.

Neljä syytä miksi hankkia pinnoitus yrityksellenne:

01

Kemikaalittomuus

Pinnoittamalla kaikki kosketuspinnat, voidaan jatkossa siirtyä jopa täysin kemikaalittomaan puhtaanapitoon. Kemikaalikuorman pienentyessä kunnasta tulee entistä ympäristöystävällisempi. 

02

Resurssien tehostaminen

Pinnoitus mahdollistaa ns. passiivisen tuen päivittäiseen puhtaanapitoon. Ennen, päivittäiseen pintojen puhdistamiseen käytetty aika voidaan kohdentaa toisaalle.

03

Terveysturvalliset pinnat

Pinnoitus tuhoaa kaikki virukset ja bakteerit 99,9% tehokkuudella. Koulujen, päiväkotien sekä työpaikkojen sairauspoissaolot saadaan minimiin kestodesinfioinnin avulla.

04

Kustannussäästöt

Kestodesinfiointipinnoitus mahdollistaa kustannussäästöjä sekä suoraan puhtaanapitoprosessiin liittyen, mutta välillisesti myös sairauskulujen osalta