Kiitos yhteydenotosta.

Tilasi on kohta hygienisempi kuin koskaan.

Hyvä liiketoiminnan harjoittaja

Kiitos yhteydenotostasi. Olet nyt askeleen lähempänä hygienisimpiä tiloja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian esittelypalaveriin liittyen. Vastaamme mielellämme myös muihin kysymyksiisi koskien suojapinnoituksen hankkimista tiloihisi. Voit tutustua tuotteeseemme, ja miettiä, mitä tilojasi haluaisit mahdollisesti pinnoittaa. Osaamme varmasti auttaa sinua yksilöllisesti, juuri Sinun yrityksesi tarpeet huomioiden.

Näin pinnoitteen hankkiminen tapahtuu:

01

Olet täyttänyt kyselyn

Kun olet täyttänyt kyselyn, olemme sinuun yhteydessä esittelypalaveria varten. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi, ja mietimme helpoimman mahdollisen ratkaisun pinnoittaa tarvittavat tilasi.

02

Saat ajan pinnoitukselle

Valtuutetut pinnoiteasentajamme hoitavat työn puolestasi, säästäen aikaa ja resursseja. Voit sopia parhaan ajankohdan yhdessä asentajan kanssa. Pinnoituksen jälkeen tilat ovat käyttövalmiit kuuden tunnin kuluttua.

03

Pinnoitus on valmis!

Tilasi ovat nyt entistä hygienisemmät! Pinnoituksen jälkeen saat Suojapinnoitus-sertifikaatin, joka todistaa antimikrobisen pinnoitusratkaisun käyttöönoton tiloissasi. Voit varata seuraavan ajan 12kk päähän.