Kansainvälisesti palkittu keksintö

Suojaa työntekijöillesi ja asiakkaillesi

Mullistavat desinfiointi- ja pinnoiteratkaisumme ovat ratkaisu bakteerien, virusten ja sienien aiheuttamiin uhkiin kaikenkokoisissa tiloissa. Turvaa asiakkaidesi viihtyvyys ja tärkein omaisuutesi.

Voita sota mikrobeja ja viruksia vastaan.

...ja niiden desinfiointi on työlästä puuhaa.

Meillä yrittäjillä on etenkin näinä vaikeina aikoina yksi suuri haaste. Tilojemme ja pintojemme puhtaana sekä hygienisenä pitäminen. Jokainen taso tai pinta, jota asiakkaamme koskevat, on potentiaalinen taudinaiheuttaja. Pinnoilta leviää joka päivä tuhansia ja tuhansia haitallisia mikrobeja, kuten bakteereja, viruksia ja sieniä. Yrityksistä etenkin ravintolat, myymälät ja vaikkapa kuntosalit ovat pahimmassa tilanteessa Covid-19 -pandemian aikana. Mikä avuksi? Hygienista on kuitenkin pidettävä huolta, ja ainoa vaihtoehto näyttäisi nykyiseltään olevan tasojen, pintojen ja laitteiston jatkuva desinfiointi… 

Ei ole. Meillä on kunnia esitellä sinulle uusi, kansainvälisesti palkittu ratkaisu, joka vie tilojesi hygienian täysin uudelle tasolle.

Kestävä suoja taudinaiheuttajia vastaan

Se on uusi antimikrobinen pinnoite, jollaista ei ole Suomessa ennen nähty. Pinnoite tuhoaa viruksia, bakteereja, taudinaiheuttajia ja muita mikrobeja jopa 12 kuukauden vaikutusajalla. Se on helppo asentaa, ja antaa pitkäkestoisen ja tutkitusti turvallisen suojan. Voit nostaa tilojesi hygieniatason moninkertaiseksi  kertaheitolla. Ja asiakkaasi kiittävät. Antimikrobinen pinnoittemme luo lasimaisen, huomaamattoman ohuen suojakerroksen pinnoitettavan tason tai pinnan päälle. Se sitoo itsensä pintamateriaaliin, ja luo nanokokoisia “piikkejä” jotka tuhoavat pinnalle pyrkivät mikrobit ja nanokokoiset haitalliset partikkelit. Näkymätön suojakerros on kuin kerros tiheään asetettuja miekkoja, jotka puhkovat mikrobit tehden neutralisoiden kaikki nanokokoiset uhat pinnoilta. Sen vaikutus on pitkäkestoinen – yksi asennus riittää jopa vuodeksi.

Pinnoitteemme kaikkiin haitallisiin mikrobeihin

Bakteerit

Viimeisimpien testien mukaan antimikrobinen pinnoite tuhoaa 99,9 % pinnalla olemassaolevista ja pinnalle laskeutuvista bakteereista.

Virukset

Antimikrobinen pinnoite tuhoaa tehokkaasti myös yleisimpiä tartuntoja aiheuttavia viruslajeja, jopa yli 12 kuukautta kestävällä vaikutuksellaan.

Sienet ja home

Home, hiivat ja sienikasvustot eivät pääse syntymään pinnoiteeseen sen tuhoavan vaikutuksen ansiosta. Vähentää mm. jalkasienen riskiä suihkutiloissa.

Tuhoa jopa 99,9 % mikrobeista

Antimikrobinen pinnoite asennetaan tiloihisi kertaiskulla, ja pinnoite voidaan uusia noin 12 kuukauden kuluessa ensiasennuksesta. Se ei kulu pinnoiltasi pois normaalissa käytössä. Sen voi asentaa kuntosalilaitteisiin, ravintolien pöytiin ja tuoleihin, tai vaikkapa medialaitteisiin kuten tietokoneiden pintoihin. Pinnoitteen asentaa luotettavat asentajamme laajasta, koko Suomen kattavasta verkostostamme. Pinnoituksen mukana saat kaupan päälle päivätyn ja allekirjoitetun Suomen Suojapinnoitus -sertifikaatin, jonka voit ripustaa näkyville kertomaan tilojesi puhtaudesta ja turvallisuudesta.

Parempaa suojaa kertaiskulla

12 kuukauden suoja ja virallinen todistus antimikrobisesta pinnoitteesta takaa turvallisen tunteen asioinnille. Antimikrobinen pinnoitteemme sopii tilohiin, joissa asiakasmäärät ovat suuria ja riskit tartuntatautien leviämiselle korkeat. Pinnoite toimii kerta-asennuksena, jonka jälkeen se tuhoaa efektiivisesti bakteereja, viruksia, sieniä ja muuta haitallista kasvustoa itsestään ilman tarvetta erilliselle desinfioinnille.

Pysyvää hygienisyyttä kertaheitolla

Antimikrobisen pinnoitteen avulla luot pysyvää turvaa asiakkaidesi terveydelle

Pinnoite on ratkaisu tiloihin, joissa asiakasmäärät ovat suuria ja pintojen tai laitteiston desinfiointi on arkipäivää. Kosketuspinnoilta tarttuvat taudit ja riskit ovat helposti minimoitavissa antimikrobisen pinnoitteemme avulla. Pinnoitus helpottaa henkilökuntasi arkea, ja vapauttaa resursseja tärkeämpään käyttöön. Pelkkä normaali siivous ja hygieniataso riittää nyt pitkälle – pintoja ei tarvitse enää desinfioida joka välissä kuten entiseen malliin.

Suosituimmat käyttökohteet pinnoitteelle:

Kuntosalit ja liikuntatilat

Antimikrobinen pinnoitusratkaisumme soveltuu erityisesti liikuntatiloihin ja kuntosaleille. Laitteet, painot ja pinnat ovat kosketuspintoja, joista taudinaiheuttajat leviävät harmillisen tehokkaasti. Pinnoitus estää tehokkaasti tartuntatautien ja infektioiden leviämistä ja asiakkaasi saavat mielenrauhan.

Ravintolat ja kahvilat

Ravintoloissa, anniskelubaareissa ja kahviloissa on tärkeää pitää hygieniasta huolta. Ihmiset istuvat lähellä toisiaan, ja tartuntataudit leviävät helposti pinnoilta. Säästä desinfiointiin ja pintojen puhdistukseen kuluvaa aikaa ja vaivaa antimikrobisen pinnoitteen avulla. Keittiöön asennettavien pinnoitteiden avulla suojaat myös henkilökuntasi. 

Liiketilat ja toimistot

Myymälät, kaupat, toimistot ja muut liiketilat on tärkeä pitää puhtaana. Jos asiakasmäärät on suuret, voi pinnoilta levitä herkästi kaikenlaisia tauteja ja ikäviä mikrobeja. Suojaamalla liiketilasi Suojapinnoituksen avulla suojaat niin asiakkaidesi kuin henkilökuntasi terveyttä. Säästät myös  resursseja, jotka muuten kuluisivat desinfiointiin. 

Soita meille, tai varaa aika esittelyyn

Jokainen liiketila on erilainen - varaa aika yksityisesittelyyn

Jos kaipaat tiloihisi suojausta, ota meihin yhteyttä. Sovimme yhdessä ajan maksuttomalle arviopalaverille, jossa kartoitamme tarpeesi, tilasi koon ja vaadittavat toimenpiteet antimikrobisen pinnoitteen asentamiseksi. Käytämme pinnoitteen asennuksessa valtuutettua kumppaniverkostoamme, joka hoitavat pinnoitustyön nopeasti ja tehokkaasti.