Antimikrobinen pinnoitteemme sopii kaikenlaisiin tiloihin

Ravintolat ja kahvilat

Ravintolat ja kahvilat

Turvaa asiakkaidesi terveys vähemmällä vaivalla

Ravintolat, kahvilat ja muut tarjoilualueet ovat täynnä pintoja. Kosketuspinnat ja ruokapöydät levittävät tarttuvia helposti tauteja  viruksien ja mikrobien muodossa asiakkaihisi ja henkilökuntaasi. Antimikrobinen, helposti asennettava pinnoitteemme tuo lisää suojaa asiointiin, ja kestää tiloissasi pitkään. Pinnoite lisää tutkitusti keittiöiden ja ruokailutilojen hygieniatasoa.

Tuhoa jopa 99,9 % mikrobeista

Antimikrobinen pinnoitteemme tuhoaa jopa 99,9 % kaikista pinnalla olevista viruksista, bakteereista, sienistä sekä muista mikrobeista ja patogeeneistä. Se on siis ns. “all kill” -pinnoite, joka estää tehokkaasti tartuntatauteja leviämästä. Pinnoituksen jälkeen ravintolan pintoja ja tasoja ei tarvitse enää desinfioida jatkuvasti, ja asiakkaasi kokevat olonsa turvallisemmaksi. Pinnoitteen mikrobeja tuhoava vaikutus on pitkäkestoinen. Suositeltu uusinta-aika on noin 12 kuukautta.

Säästä resursseja, valitse Suojapinnoitus

Ravintoloissa, kahviloissa ja keittiöissä on paljon siivottavaa. Työpäivästä voi mennä paljon aikaa pöytien ja muiden pintojen puhtaana pitämiseen, ja jatkuva desinfiointi voi kuluttaa paljon aikaa ja rahaa. Suojapinnoitukse antimikrobinen pinnoite vähentää työmäärää ravintoloissa, ja pitää pinnat hygienisempänä ja turvallisena asiakkaillesi.

Suojaa tilasi antimikrobisen pinnoitteen avulla

Kysy meiltä lisätietoa pinnoitusmahdollisuuksista ja varaa aika esittelyyn.

“Moikka Suojapinnoituksen väki!

Asiakkailta tullut paljon kiitosta pinnoituksesta, ja yrittäjäkin täällä erittäin tyytyväinen, helpotti työmäärää ja vähensi dramaattisesti roskien määrää ja sitä kautta tietysti jatkuvia paperikuluja. Lisäksi välineet ovat kuin uusia, loistavaa työtä! :)”

– Kuntosaliyrittäjä

Näin hankit pinnoitteen tiloihisi

Pinnoituksen hankkiminen on erittäin helppoa

01

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan palaveriin. Kartoitamme huolellisesti nykyhetken tilanteesi, asiakasmääräsi ja toimialasi luonteen, sekä käymme läpi tilasi vaativuuden ja pintojen määrän.

02

Varaa aika pinnoitukselle

Valtuutetut pinnoiteasentajamme hoitavat työn puolestasi, säästäen aikaa ja resursseja. Voit sopia parhaan ajankohdan yhdessä asentajan kanssa.

03

Saat Suojapinnoitus-sertifikaatin

Pinnoituksen jälkeen luovutamme liiketiloillesi Suojapinnoitus-sertifikaatin, joka todistaa antimikrobisen pinnoitusratkaisun käyttöönoton tiloissasi.

04

Voit varata heti seuraavan uusinnan

Pinnoite suositellaan uusittavan noin 12 kuukauden välein parhaimman tehon säilyttämiseksi. Voit varata uusinta-ajan vuosittain toistuvaksi palveluksi.