Antimikrobinen pinnoitteemme sopii kaikenlaisiin tiloihin
Ravintolat ja kahvilat
Ravintolat ja kahvilat
Turvaa asiakkaidesi terveys vähemmällä vaivalla
Tuhoa jopa 99,9 % mikrobeista
Antimikrobinen pinnoitteemme tuhoaa jopa 99,9 % kaikista pinnalla olevista viruksista, bakteereista, sienistä sekä muista mikrobeista ja patogeeneistä. Se on siis ns. “all kill” -pinnoite, joka estää tehokkaasti tartuntatauteja leviämästä. Pinnoituksen jälkeen ravintolan pintoja ja tasoja ei tarvitse enää desinfioida jatkuvasti, ja asiakkaasi kokevat olonsa turvallisemmaksi. Pinnoitteen mikrobeja tuhoava vaikutus on pitkäkestoinen. Suositeltu uusinta-aika on noin 12 kuukautta.
Säästä resursseja, valitse Suojapinnoitus
Ravintoloissa, kahviloissa ja keittiöissä on paljon siivottavaa. Työpäivästä voi mennä paljon aikaa pöytien ja muiden pintojen puhtaana pitämiseen, ja jatkuva desinfiointi voi kuluttaa paljon aikaa ja rahaa. Suojapinnoitukse antimikrobinen pinnoite vähentää työmäärää ravintoloissa, ja pitää pinnat hygienisempänä ja turvallisena asiakkaillesi.
Varaa aika esittelylle
Soita, tai laita meille viestiä. Esittelemme mielellämme pinnoitusratkaisuamme koskien juuri Sinun toimialaasi ja yritystäsi.
Näin hankit pinnoitteen tiloihisi
Tähän joku hyvä alaotsikko vielä koristeeksi
01
Ota yhteyttä
Ota meihin yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan palaveriin. Kartoitamme huolellisesti nykyhetken tilanteesi, asiakasmääräsi ja toimialasi luonteen, sekä käymme läpi tilasi vaativuuden ja pintojen määrän.
02
Varaa aika pinnoitukselle
Valtuutetut pinnoiteasentajamme hoitavat työn puolestasi, säästäen aikaa ja resursseja. Voit sopia parhaan ajankohdan yhdessä asentajan kanssa.
03
Saat Suojapinnoitus-sertifikaatin
Pinnoituksen jälkeen luovutamme liiketiloillesi Suojapinnoitus-sertifikaatin, joka todistaa antimikrobisen pinnoitusratkaisun käyttöönoton tiloissasi.
04
Voit varata heti seuraavan uusinnan
Pinnoite suositellaan uusittavan noin 12 kuukauden välein parhaimman tehon säilyttämiseksi. Voit varata uusinta-ajan vuosittain toistuvaksi palveluksi.