Suojapinnoitteemme sopivat kaikenlaisiin tiloihin

Ravintolat ja kahvilat

Ravintolat ja kahvilat

Takaa puhtaus vähemmällä vaivalla​

Ravintolat, kahvilat ja muut tarjoilualueet ovat täynnä pintoja. Kosketuspinnat ja ruokapöydät levittävät helposti tarttuvia tauteja viruksien ja mikrobien muodossa asiakkaihisi ja henkilökuntaasi. Antimikrobinen, helposti asennettava pinnoitteemme tuo lisää suojaa asiointiin, ja kestää tiloissasi pitkään. Metallipinnoite suojaa keittiön pintoja. Pinnoitteet lisäävät tutkitusti keittiöiden ja ruokailutilojen hygieniatasoa.

Ratkaisu myös keittiön haasteisiin

Metallipinnoitteellamme helpotat keittiön pintojen puhtaanapitoa​

Keittiön pinnoille kertyy helposti rasvaa ja likaa. Valikoimastamme löytyvä, metallipinnoille tarkoitettu pinnoitteemme helpottaa merkittävästi mm. huippuimurien puhdistamista. Likaa ja rasvaa hylkivä kalvo mahdollistaa pintojen puhdistamisen tehokkaasti ja nopeasti. Lisäksi keittiösi puhtaus paranee merkittävästi kun lika ei pääse pinttymään.

Tuhoa jopa 99,9 % mikrobeista

Antimikrobinen pinnoitteemme tuhoaa jopa 99,9 % kaikista pinnalla olevista viruksista, bakteereista, sienistä sekä muista mikrobeista ja patogeeneistä. Se on siis ns. “all kill” -pinnoite, joka estää tehokkaasti tartuntatauteja leviämästä. Pinnoituksen jälkeen ravintolan pintoja ja tasoja ei tarvitse enää desinfioida jatkuvasti, ja asiakkaasi kokevat olonsa turvallisemmaksi. Pinnoitteen mikrobeja tuhoava vaikutus on pitkäkestoinen. Suositeltu uusinta-aika on noin 12 kuukautta.

Säästä resursseja, valitse Suojapinnoitus

Ravintoloissa, kahviloissa ja keittiöissä on paljon siivottavaa. Työpäivästä voi mennä paljon aikaa pöytien ja muiden pintojen puhtaana pitämiseen, ja jatkuva desinfiointi voi kuluttaa paljon aikaa ja rahaa. Suojapinnoituksen pinnoitteet vähentävät työmäärää ravintoloissa, ja pitävät pinnat hygieenisempänä ja turvallisina sekä asiakkaillesi että henkilökunnalle.

Suojaa tilasi antimikrobisen pinnoitteen avulla

Kysy meiltä lisätietoa pinnoitusmahdollisuuksista ja varaa aika esittelyyn.

“Moikka Suojapinnoituksen väki!

Asiakkailta tullut paljon kiitosta pinnoituksesta, ja yrittäjäkin täällä erittäin tyytyväinen, helpotti työmäärää ja vähensi dramaattisesti roskien määrää ja sitä kautta tietysti jatkuvia paperikuluja. Lisäksi välineet ovat kuin uusia, loistavaa työtä! :)”

– Kuntosaliyrittäjä

Näin hankit pinnoitteen tiloihisi

Pinnoituksen hankkiminen ja asentaminen on erittäin helppoa​

01

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous. Kuvaile toimitilojasi, esimerkiksi asiakaspaikkojen määrää sekä tilojen kokoa. Tällöin saamme laskettua oikean ainemäärän juuri sinulle.

02

Tilaa pinnoitteet

Toimitamme pinnoitteet 2-4 arkipäivän kuluessa. Mukaan saatte pinnoitukseen tarvittavat tuotteet, sekä Suojapinnoitus-tarrat viestimään pinnoituksesta.

03

Asenna helposti

Pinnoitteemme on tarkoitettu asennettavaksi itse. Asentaminen onkin äärimmäisen helppoa ja siinä onnistuu takuuvarmasti kuka tahansa!

04

Pinnoitus valmis

Pinnoite suositellaan uusittavan noin 12 kuukauden välein parhaimman tehon säilyttämiseksi.