Tee pinnoista rasvaa, kalkkia ja muuta likaa hylkivät

Likaa hylkivät nanopinnoitteet

Suojapinnoita herkästi likaantuvat pinnat - vähemmän pinttymien hankaamista

Likaa hylkivä nanopinnoite on ratkaisu jatkuvaan pinttymien hankaamiseen. Valitse Suojapinnoituksen nanopinnoite ja nauti hohtavan puhtaista pinnoista.

Herkästi likaantuvat pinnat keräävät itseensä pinttymiä

Varmista nanopinnoituksella, ettei lian pinttymistä tapahdu ainakaan sinun kotonasi

Suihkuseinät, metallipinnat, uunin sisäpinnat… on olemassa lukemattomia eri pintoja joiden puhdistuksesta täytyy huolehtia jatkuvasti. Mikäli lika ehtii pinttyä pinnalle, joudutaan turvautumaan myrkyllisiin kemikaaleihin ja käyttämään paljon voimaa ja aikaa lian irroitukseen.

Nanopinnoite tuo kaivatun helpotuksen erilaisten pintojen puhtaanapitoon

Ylläpidä pintojen puhtautta vaivattomasti – jopa ilman kemikaaleja

Nanopinnoitus luo käsiteltävään pintaan likaa hylkivän suojakalvon, jonka ansiosta pintojen puhdistus helpottuu merkittävästi, ja pintojen puhtaanapitoon riittää jatkossa pelkkä vesi ja mikrokuituliina.

Pinnoitetta voidaan käyttää niin kotona, kuin yrityksissä toimitiloissa ja teollisuudessa sekä julkisella sektorilla eri tiloissa.

Likaa hylkivä nanopinnoitus voi kestää käsiteltävillä pinnoilla jopa vuosia. Pinnoituksen avulla vältät kuvanmukaiset kalkkipinttymät

Likaa hylkivä nanopinnoitus mullistaa pintojen puhdistuksen

Miksi vielä jatkaisit ajan tuhlausta pinttymien poistamiseen vahvoilla ja myrkyllisillä puhdistusaineilla? Nanopinnoituksella voit jättää hyvästit ainaiselle pinttymien poistolle ja nauttia puhtaista ja kirkkaista pinnoista.

Pinnoite soveltuu mille tahansa pinnoille, missä lian pinttyminen ja pinttymien poistaminen on haasteellista. Voit käsitellä mitä tahansa pintoja, jotka kaipaavat helpompaa puhdistettavuutta.

Kolme syytä miksi hankkia likaa hylkivä nanopinnoitus:

01

Kemikaalittomuus

Pinnoittamalla kaikki herkästi likaantuvat pinnat, voidaan jatkossa siirtyä jopa täysin kemikaalittomaan puhtaanapitoon. Kemikaalikuorman pienentyessä kodistasi tulee raikkaampi ja ympäristöystävällisempi

02

Vähemmän pinttymien hankaamista

Nanopinnoite ehkäisee lian pinttymistä, jonka ansiosta pelkkä kevyt pyyhkäisy mikrokuituliinalla ja vedellä riittää poistamaan epämiellyttävät tahrat ja tekemään pinnoista kirkkaan puhtaat

03

Pintojen käyttöikä pitenee

Likaa hylkivä nanopinnoitus mahdollistaa pintojen säilymisen pidempään uudenveroisena, joten voit nauttia hohtavan kirkkaista ja puhtaista pinnoista pidempään ilman murheita lian pinttymisestä