Antimikrobinen pinnoite sopii kaikenlaisiin tiloihin

Liiketilat ja toimistot

Suojaa liiketilasi haitallisilta mikrobeilta

Turvaa asiakkaidesi terveys pitkäkestoisella antimikrobisella pinnoitteella

Liiketilat, myymälät ja toimistot sisältävät usein paljon erilaisia kosketuspintoja, jokta voivat levittää bakteereja, viruksia, sieniä ja muita haitallisia mikrobeja. Eri tasoja ja kosketuspintoja on paljon, sekä pinnat saattavat olla työläitä desinfioida ja puhdistaa. Henkilökunnalta tai siivouspalveluiden tarjoajalta voi mennä vuorokaudessa paljon aikaa tilojen puhtaana pitämiseen. Silti virukset ja bakteerien aiheuttamat taudit saattavat levitä pintakosketuksista helposti.

Ratkaisu on yksinkertainen: Suojapinnoituksen antimikrobinen pinnoite. Sen avulla saat suojattua liiketilasi, toimistosi tai myymäläsi jopa yli vuodeksi yhdellä pinnoituskerralla. 

Pinnoite tuhoaa jopa 99,9 % mikrobeista

12 kuukauden suoja sekä virallinen todistus antimikrobisesta pinnoituksesta takaa turvallisen tunteen asiakkaillesi ja henkilökunnallesi. Antimikrobinen pinnoitteemme sopii tilohiin, joissa asiakasmäärät ovat suuria ja riskit tartuntatautien leviämiselle korkeat. Pinnoite toimii kerta-asennuksena, jonka jälkeen se tuhoaa efektiivisesti bakteereja, viruksia, sieniä ja muuta haitallista kasvustoa itsestään ilman tarvetta erilliselle desinfioinnille.

Tehokas ja pitkäkestoinen vaikutus

Antimikrobinen pinnoitteemme tuhoaa jopa 99,9 % kaikista pinnalla olevista viruksista, bakteereista, sienistä sekä muista mikrobeista ja patogeeneistä. Se on siis ns. “all kill” -pinnoite, joka estää tehokkaasti tartuntatauteja leviämästä. Suojapinnoituksen pinnoitteet asennetaan valtuutetulla asennusverkostollamme, joka kattaa koko Suomen. Pinnoituksen tilattuasi saat myös virallisen todistuksen. Pinnoitteen asentaminen itsessään on nopeaa, ja tilat ovat käyttövalmiit kuuden tunnin kuivumisajan jälkeen. 

Näin hankit pinnoitteen tiloihisi

Pinnoitteen hankkiminen on helppoa!

01

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan palaveriin. Kartoitamme huolellisesti nykyhetken tilanteesi, asiakasmääräsi ja toimialasi luonteen, sekä käymme läpi tilasi vaativuuden ja pintojen määrän.

02

Varaa aika pinnoitukselle

Valtuutetut pinnoiteasentajamme hoitavat työn puolestasi, säästäen aikaa ja resursseja. Voit sopia parhaan ajankohdan yhdessä asentajan kanssa.

03

Saat Suojapinnoitus-sertifikaatin

Pinnoituksen jälkeen luovutamme liiketiloillesi Suojapinnoitus-sertifikaatin, joka todistaa antimikrobisen pinnoitusratkaisun käyttöönoton tiloissasi.

04

Voit varata heti seuraavan uusinnan

Pinnoite suositellaan uusittavan noin 12 kuukauden välein parhaimman tehon säilyttämiseksi. Voit varata uusinta-ajan vuosittain toistuvaksi palveluksi.

Suojaa tilasi antimikrobisen pinnoitteen avulla

Kysy meiltä lisätietoa pinnoitusmahdollisuuksista ja varaa aika esittelyyn.

“Moikka Suojapinnoituksen väki!

Asiakkailta tullut paljon kiitosta pinnoituksesta, ja yrittäjäkin täällä erittäin tyytyväinen, helpotti työmäärää ja vähensi dramaattisesti roskien määrää ja sitä kautta tietysti jatkuvia paperikuluja. Lisäksi välineet ovat kuin uusia, loistavaa työtä! :)”

– Kuntosaliyrittäjä