Pinnoituksen avulla jopa 70-80% säästö desinfiointikustannuksissa

Kuntosalit ja liikuntatilat

Loppu kuntosalilaitteiden jatkuvalle desinfioinnille

Jatkuva desinfiointi on paitsi kallista, myös huono tapa ylläpitää salin hygieniaa. Meillä on sinulle parempi vaihtoehto.

“Moikka Suojapinnoituksen väki!

Asiakkailta tullut paljon kiitosta pinnoituksesta, ja yrittäjäkin täällä erittäin tyytyväinen, helpotti työmäärää ja vähensi dramaattisesti roskien määrää ja sitä kautta tietysti jatkuvia paperikuluja. Lisäksi välineet ovat kuin uusia, loistavaa työtä! :)”

– Katja Kaila, Fit Varkaus

“Moro Suojapinnoitus!

Pinnoitus on ollut erittäin hyvä investointi kaikin puolin! Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä siihen, ettei laitteita tarvitse olla desinfioimassa kokoajan, vaan saa taas keskittyä itse treenaamiseen pyyhkimisen sijaa”

– Anssi Rönkä, Kuofit Kuopio

turvallista liikkumista Suojapinnoituksen avulla – ilman jatkuvaa desinfiointia

Varmista asiakkaidesi terveys, ja säästä samalla rahaa!

Pandemian johdosta kuntosaleille tuli uusi käytäntö, jossa käytetyt välineet tulisi desinfioida aina ennen ja jälkeen käytön. Tämä on tuonut lähes kaikille kuntosali-yrittäjille valtavat lisäkustannukset, puhutaan tuhansista euroista vuositasolla

Pinnoituksen avulla varmistetaan hygienia, samalla karsien turhia paperi- ja desinfiointiainekustannuksia.

Asentamalla pinnoitus voidaan vähentää desinfiointiaine- ja paperikustannuksia keskimäärin 70-80%

Estä mikrobien leviäminen yksinkertaisella pinnoitteella

Antimikrobinen pinnoitteemme tuhoaa jopa 99,9 % kaikista pinnalla olevista viruksista, bakteereista, sienistä sekä muista mikrobeista ja patogeeneistä. Se on siis ns. “all kill” -pinnoite, joka estää tehokkaasti tartuntatauteja leviämästä. Pinnoituksen jälkeen kuntosalin laitteita ei tarvitse enää desinfioida jatkuvasti, ja asiakkaasi kokevat olonsa turvallisemmaksi. 

Pinnoitteen mikrobeja tuhoava vaikutus on pitkäkestoinen, ja se on helppo ja nopea asentaa itse. Suositeltu uusinta-aika pinnoitteelle on 12 kuukautta. Saat pinnoituksen jälkeen myös Suojapinnoitus-seinätarrat kuntosalillesi, joka näyttää asiakkaillesi sinun aidosti välittävän heidän terveydestään

Tuhoa jopa 99,9 % mikrobeista kuntosalilaitteissa

Suojapinnoituksen pinnoitteet on helppo asentaa! Voit laskurillamme arvioida oman säästöpotentiaalisi, ja tilata tuotteet. Saat tilauksessa aina mukana seinätarrat, jonka voit liimata vaikkapa vastaanoton seinälle ja pukuhuoneiden oviin kaikkien asiakkaidesi näkyville. Pinnoitteen asentaminen itsessään on nopeaa, ja tilat ovat käyttövalmiit heti asennuksen jälkeen. Tämän jälkeen voidaan luopua paperista ja puhdistusaineista lähes kokonaan ja siirtyä takaisin normaaliin ylläpitosiivoukseen

Näin hankit pinnoitteen tiloihisi

Olemme tehneet pinnoituksen hankkimisen mahdollisimman helpoksi.

01

Laske oma säästöpotentiaalisi!

Käyttämällä laskuriamme, saat heti arvion siitä, miten paljon voisit säästää kustannuksissa pinnoituksen avulla. Tämän jälkeen voit tilata tuotteet itsellesi!

02

Pinnoitteiden toimitus

Toimitamme pinnoitteet sinulle postissa. Saat tilauksen mukana aina tarvittavan määrän pinnoiteaineita kaikkien pintojen käsittelyyn, sekä seinätarrat jotka voit liimata näkyville paikoille. Opastamme tarvittaessa veloituksetta puhelimitse, kuinka pinnoitteita käytetään.

03

Pinnoitteiden asentaminen

Voit antaa pinnoitteet siivoushenkilöstösi käyttöön. Pinnoitteet ovat erittäin yksinkertaisia käyttää: sumutus ja levitys sekä kiillotus mikrokuituliinalla riittää. Ei erillistä kuivumisaikaa, vaan pinnat ovat heti valmiita käyttöön asennuksen jälkeen

04

Valmis!

Pinnoite suositellaan uusittavan noin 12 kuukauden välein parhaimman tehon säilyttämiseksi. Salin pinnat on nyt turvattu ja turva desinfiointi voidaan lopettaa!