Antimikrobinen pinnoite sopii kaikenlaisiin tiloihin

Kuntosalit ja liikuntatilat

Suojaa tilasi antimikrobisen pinnoitteen avulla

Kysy meiltä lisätietoa pinnoitusmahdollisuuksista ja varaa aika esittelyyn.

“Moikka Suojapinnoituksen väki!

Asiakkailta tullut paljon kiitosta pinnoituksesta, ja yrittäjäkin täällä erittäin tyytyväinen, helpotti työmäärää ja vähensi dramaattisesti roskien määrää ja sitä kautta tietysti jatkuvia paperikuluja. Lisäksi välineet ovat kuin uusia, loistavaa työtä! :)”

– Kuntosaliyrittäjä

Turvallisempaa liikkumista Suojapinnoituksen avulla

Varmista asiakkaidesi terveys

Kuntosalit ja erilaiset liikuntatilat voivat olla melkoisia bakteeri- ja viruspesäkkeitä. Laitteistoa ja kosketuspintoja on paljon, sekä pinnat kuntosalilaitteissa saattavat olla hankalia puhdistaa. Kuntosalilla olevissa laitteissa esiintyy keskimäärin jopa 500x enemmän mikrobeja kuin WC-istuimessa.

Desinfiointi ja pintojen puhtaanapito on siis tärkeää. Se ei ole kuitenkaan aina niin helppoa. Henkilökunnalta menee vuorokaudessa paljon aikaa tilojen ja pintojen puhtaana pitämiseen, ja jatkuva desinfiointi voi kuluttaa paljon aikaa ja rahaa. Suojapinnoituksen antimikrobinen pinnoite on ratkaisu mikrobien aiheuttamiin uhkiin kaikenkokoisissa kuntosaleissa ja liikuntatiloissa.

Estä mikrobien leviäminen yksinkertaisella pinnoitteella

Antimikrobinen pinnoitteemme tuhoaa jopa 99,9 % kaikista pinnalla olevista viruksista, bakteereista, sienistä sekä muista mikrobeista ja patogeeneistä. Se on siis ns. “all kill” -pinnoite, joka estää tehokkaasti tartuntatauteja leviämästä. Pinnoituksen jälkeen kuntosalin laitteita ei tarvitse enää desinfioida jatkuvasti, ja asiakkaasi kokevat olonsa turvallisemmaksi. 

Pinnoitteen mikrobeja tuhoava vaikutus on pitkäkestoinen, ja se on helppo ja nopea asentaa käyttäen valtuutettua asentajaverkostoamme. Suositeltu uusinta-aika pinnoitteelle on noin 12 kuukautta. Saat pinnoituksen jälkeen myös Suojapinnoitus-sertifikaatin kuntosalillesi, joka näyttää asiakkaillesi sinun aidosti välittävän heidän terveydestään.

Tuhoa jopa 99,9 % mikrobeista kuntosalilaitteissa

Suojapinnoituksen pinnoitteet asennetaan valtuutetulla asennusverkostollamme, joka kattaa koko Suomen. Alustavan kartoituspalaverin jälkeen voimme varata pinnoitukselle ajan, jonka jälkeen tilasi ovat suojattu pitkän aikaa. Saat myös sertifikaatin, jonka voit ripustaa vaikkapa vastaanoton seinälle kaikkien asiakkaidesi näkyville. Pinnoitteen asentaminen itsessään on nopeaa, ja tilat ovat käyttövalmiit kuuden tunnin kuivumisajan jälkeen. Sen jälkeen sinun ei tarvitse käyttää aikaa pintojen desinfiointiin läheskään yhtä paljon – pelkkä peruspuhtaudenpito riittää!

Näin hankit pinnoitteen tiloihisi

Olemme tehneet pinnoitusratkaisun hankkimisen mahdollisimman helpoksi.

01

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan palaveriin. Kartoitamme huolellisesti nykyhetken tilanteesi, asiakasmääräsi ja toimialasi luonteen, sekä käymme läpi tilasi vaativuuden ja pintojen määrän.

02

Varaa aika pinnoitukselle

Valtuutetut pinnoiteasentajamme hoitavat työn puolestasi, säästäen aikaa ja resursseja. Voit sopia parhaan ajankohdan yhdessä asentajan kanssa.

03

Saat Suojapinnoitus-sertifikaatin

Pinnoituksen jälkeen luovutamme liiketiloillesi Suojapinnoitus-sertifikaatin, joka todistaa antimikrobisen pinnoitusratkaisun käyttöönoton tiloissasi.

04

Voit varata heti seuraavan uusinnan

Pinnoite suositellaan uusittavan noin 12 kuukauden välein parhaimman tehon säilyttämiseksi. Voit varata uusinta-ajan vuosittain toistuvaksi palveluksi.