Saavuta kustannussäästöjä - tinkimättä puhtaanapidon laadusta

Kunnat ja kaupungit

Suojapinnoita kosketuspinnat - tehosta puhtaanapitoa

Kuinka saavuttaa infrastruktuurin kosketuspintojen puhtaus, ilman tarvetta päivittäiselle pyyhkimiselle?
Ratkaisu on antibakteerinen pinnoitteemme.

Antibakteeriset ja likaa hylkivät kosketuspinnat ratkaisemaan puhtaanpidon haasteita.

Varmista kuntalaistesi terveys, ja säästä samalla rahaa

Ylläpitääkseen kosketuspintojen riittävää puhtaustasoa, kaikki kosketuspinnat tulee pyyhkiä vähintään päivittäin. Tämä vie paljon arvokasta, päivittäistä työaikaa.

Suojapinnoittamalla kriittiset kosketuspinnat, tämä edellä mainittu työaika on mahdollista kohdistaa muihin puhtaanpidon kipupisteisiin. (Esimerkiksi pölyjen torjuntaan tai lattioiden puhtaanapitoon)

Asentamalla antibakteerinen pinnoitus voidaan vähentää kosketuspintojen pyyhinnän tarvetta jopa 60%

Saavuta korkea puhtauden taso kustannustehokkaasti

Antimikrobinen pinnoitteemme tuhoaa jopa 99,9 % kaikista pinnoilla olevista viruksista, bakteereista, sienistä sekä muista mikrobeista ja patogeeneistä. Se on siis ns. kestodesinfiointipinnoite, joka estää tehokkaasti tartuntatauteja leviämästä. Lisäksi pinnoite luo likaa sekä rasvaa hylkivän kalvon, joka entisestään helpottaa yleistä puhtaanapitoa. Pinnoite on monipuolisesti tutkittu (mm. Oulun yliopistossa)

Pinnoite tarjoaa tehokkaan ja turvallisen tavan edesauttaa mm. päiväkotien, koulujen ja terveyskeskusten puhtaanapitoa sekä hygieniaa.

Pinnoitteen mikrobeja tuhoava vaikutus on pitkäkestoinen – suositeltu uusinta-aika pinnoitteelle on 12 kuukautta.

Passiivinen tuki puhtaanapitoon korkean kävijämäärän kohteissa.

Kunnalliselle puhtaanapidolle haasteita tuovat koulu-, päiväkoti-, sekä liikuntakeskusympäristöissä suuret käyttäjämäärät. Tartuntataudit leviävät nopeasti, ja aiheuttavat kalliita sairauspoissaoloja.

Pinnoittamalla kriittiset kosketuspinnat, kunnan on mahdollista ehkäistä tartuntaketjujen syntymistä ja samalla tehostaa puhtaanapitoa. Siivousmitoitukset ja suunnitelmat voidaan laskea uudestaan siten, että henkilötyön resursseja on käytettävissä enemmän muuhun, kuin pintojen pyyhintään.

Neljä syytä miksi hankkia pinnoitus kunnallenne:

01

Kemikaalittomuus

Pinnoittamalla kaikki kosketuspinnat, voidaan jatkossa siirtyä jopa täysin kemikaalittomaan puhtaanapitoon. Kemikaalikuorman pienentyessä kunnasta tulee entistä ympäristöystävällisempi. 

02

Resurssien tehostaminen

Pinnoitus mahdollistaa ns. passiivisen tuen päivittäiseen puhtaanapitoon. Ennen, päivittäiseen pintojen puhdistamiseen käytetty aika voidaan kohdentaa toisaalle.

03

Terveysturvalliset pinnat

Pinnoitus tuhoaa kaikki virukset ja bakteerit 99,9% tehokkuudella. Koulujen, päiväkotien sekä työpaikkojen sairauspoissaolot saadaan minimiin kestodesinfioinnin avulla.

04

Kustannussäästöt

Kestodesinfiointipinnoitus mahdollistaa kustannussäästöjä sekä suoraan puhtaanapitoprosessiin liittyen, mutta välillisesti myös sairauskulujen osalta