Nanopinnoituksella kodin pintojen puhtaanapito tapahtuu lähes itsestään

Nanopinnoitukset kotiin

Nanopinnoituksella voit suojata kaikki kotisi herkästi likaantuvat pinnat

Kodin pintojen puhtaanapito voi joskus tuntua työläältä. Lika herkästi pinttyy erilaisille pinnoille, ja pintojen puhdistus voi viedä valtavasti aikaa arjessa.
Nanopinnoite tuo tähän kaivatun muutoksen.

Kylpyhuoneen nanopinnoitus - ei enää pinttyneitä kalkkitahroja kylpyhuoneen pinnoilla

Kylpyhuone on kodin vaikeimpia puhtaanapidettäviä tiloja. Ajansaatossa eri pinnat keräävät itseensä pinttynyttä likaa, ja pahimmassa tapauksessa pinnat saadaan puhtaaksi vain remontoimalla pinnat.

Lasiseinä on puhtaana miellyttävän näköinen ja tuo arkeen luksusta. Kuitenkin lasipintojen puhtaanapito vaatii jatkuvaa puhdistusta. Mikäli puhdistusta laiminlyödään, seurauksena on pinttyneet kalkkitahrat, joiden poistaminen voi olla erittäin vaikeaa. Nanopinnoite hylkii tehokkaasti kalkkia ja muuta likaa, jonka ansiosta pinnat pysyvät uudenveroisessa kunnossa.

Laattapinnat voivat olla joko kirkkaita lasitettuja pintoja, tai mattapintaisia karheampia pintoja. Molemmat voivat ajansaatossa mennä huonoon kuntoon kalkin ja rasvan pinttyessä pintoihin kiinni.

Laattasaumat ovat huokoisia pintoja, jotka imevät itseensä rasvalikaa ja muita epäpuhtauksia. Ajansaatossa saumoihin voi muodostua pinttymiä ja tummumia, joiden poisto voi olla lähes mahdotonta ilman saumojen uusimista. Nanopinnoituksella saumat hylkivät tehokkaasti vettä ja likaa, ja pinnoite mahdollistaa laattasaumoille uudenveroisen ulkonäkön pitkään.

Keittiön nanopinnoitus

Keittiössä hygienia ja pintojen puhtaanapito korostuu verrattuna muihin kodin pintoihin. Nanopinnoituksella keittiön herkästi likaantuvat pinnat saadaan helppohoitoisiksi, eikä pintoja tarvitse hangata

Keittiön allas kerää jatkuvasti erilaista likaa, ja altaan pintaan saattaa ajansaatossa kertyä pinttymiä, joiden poisto on hyvin vaikeaa. Nanopinnoitus luo altaan pintaan täysin näkymättömän kalvon, jonka ansiosta pintoja on helppo jatkossa hoitaa ilman voimakkaita puhdistusaineita ja menetelmiä.

Keittiön tasoille roiskuu 

Pinnoitteen mikrobeja tuhoava vaikutus on pitkäkestoinen – suositeltu uusinta-aika pinnoitteelle on 12 kuukautta.

Lattioiden nanopinnoitus

Kunnalliselle puhtaanapidolle haasteita tuovat koulu-, päiväkoti-, sekä liikuntakeskusympäristöissä suuret käyttäjämäärät. Tartuntataudit leviävät nopeasti, ja aiheuttavat kalliita sairauspoissaoloja.

Pinnoittamalla kriittiset kosketuspinnat, kunnan on mahdollista ehkäistä tartuntaketjujen syntymistä ja samalla tehostaa puhtaanapitoa. Siivousmitoitukset ja suunnitelmat voidaan laskea uudestaan siten, että henkilötyön resursseja on käytettävissä enemmän muuhun, kuin pintojen pyyhintään.

Kolme syytä miksi hankkia pinnoitus kodin eri pinnoille:

01

Pintojen puhdistus on jatkossa helppoa

Nanopinnoittamalla kaikki kodin herkästi likaantuvat pinnat, voit jatkossa nauttia enemmän puhtaista pinnoista pinttymien poistamisen sijaa. Pintojen puhdistus helpottuu ja pinnat pysyvät uudenveroisessa kunnossa pidempään.

02

Kemikaaliton pintojen puhdistus

Nanopinnoitetut pinnat voidaan jatkossa puhdistaa jopa täysin ilman kemikaaleja. Mikäli puhdistusainetta tarvitaan, riittää usein neutraali puhdistusliuos voimakkaiden kemikaalien sijaa.

03

Terveysturvalliset pinnat

Pinnoitus tuhoaa kaikki virukset ja bakteerit 99,9% tehokkuudella. Koulujen, päiväkotien sekä työpaikkojen sairauspoissaolot saadaan minimiin kestodesinfioinnin avulla.